een dappere opmerking in onwetendheid

De financiële commissie heeft opmerkingen gemaakt over “onbeschermbaar” en “onjuiste weg” naar beleggers in cryptografische valuta, waardoor beleggers een deel van de aandelenkoers kopen. De investeringsindustrie zei ook dat het een ‘dual-of-the-art’ was, waarbij alleen de ‘tijdperk-idee’, de ‘verantwoording’ en de ‘vermijding’ werden gezocht.

Investeerders en industrieën in cryptografische valuta bekritiseerden de opmerkingen van de heer Eun als een gebrek aan begrip van de industrie. Hij was niet blij met de houding van de overheid om de industrie te verbeteren of de beleggers te beschermen, hoewel hij de belastingen wilde betalen. Bovendien is er een verzoekschrift ingediend voor het presidentiële kantoor, waarin wordt gewezen op de houding van de president, die lijkt op het onderwijzen van investeerders, en wordt aangedrongen op ontslag.

Tijdens een algemene vergadering van de Nationale Assemblee van de Nationale Assemblee, zei Eun: “Niet iedereen die in virtuele activa heeft geïnvesteerd, kan het allemaal beschermen. We hebben verschillende ideeën over het concept van beleggersbescherming, of het nu gaat om bescherming, en we denken niet aan de vraag of er een andere manier is om te beschermen tegen beleggers en beleggers 폰테크 op aandelenmarkten of kapitaalmarkten.

Toen de vraag werd gesteld of beleggers buiten het institutionele beschermingsnetwerk zouden zijn, zei de voorzitter van de commissie: “Het kan worden geformaliseerd en de institutionele macht binnengaan en speculatiever worden.”

De investeringsindustrie wees erop dat de regering niet in staat was om de rechten van de onderneming te vervullen, en wees erop dat er niets was veranderd aan de positie van de regering toen de cryptografische biljetten drie of vier jaar geleden begonnen te worden opgemerkt.

Een ambtenaar van een investeringsbedrijf zei: “De visie van de overheid op de industrie is vier jaar geleden en is teleurgesteld dat er geen bar is.” De service is sindsdien gegroeid en technologie is ontwikkeld. Het is twijfelachtig of de overheid de industrie goed heeft geleerd. “

De VS en Japan zijn zich er natuurlijk van bewust dat de markt de laatste tijd oververhit is, omdat ze wetten hebben gemaakt en beleid hebben gepropageerd om het op te voeden binnen de institutionele wereld. Maar de opmerkingen van de commissaris, die oververhit zijn of niet, zijn een dappere opmerking van onwetendheid, die geen begrip heeft voor de rechten van de burger.

Seeley bekritiseerde ook de dubbele houding van het nastreven van verantwoordelijkheid. Andere industriële functionarissen zeiden: “Er zijn ontwikkelde landen die zich in de wet bevinden en proberen te bevorderen, terwijl Turkije en India, die het volledig illegaal hebben verklaard, ook al zijn er nog steeds ontwikkelde landen die zich willen ontwikkelen. “We weten nog niet wat juist is, maar op zijn minst hebben andere nationale regeringen hun houding niet bepaald,” zei hij. “Onze regering neemt geen standpunt in en volgt de belastingen die ze zullen genieten, maar vervreemdt zich van verantwoordelijkheid, bescherming en industriële ontwikkeling. Het is zo onverantwoordelijk, “zei Hilnan.

Een andere bron in de industrie zei: “Als we wetten creëren zoals ontwikkelde landen, dan is het niet duidelijk in de industrie, omdat we ook een deel van ons verlies moeten betalen. Of als we het illegaal stoppen, zullen we ook besluiten nemen om onzekerheid of risico’s te verminderen, zoals het afleiden van onze ogen naar het buitenland, niet naar het land, “zei hij.

Investeerders waren vooral verontwaardigd over de opmerking van de heer Eun dat als hij op de verkeerde weg is, volwassenen hem moeten leren. De internetgemeenschap zei: “Weet je echt niet waarom je de verkeerde kant op ging? De toon van het proces is verbroken en het onroerend goed kan niet worden bekeken, maar het is niet duidelijk (de gevestigde bevolking) of de geest van de jonge mensen begrijpen.

Bovendien zijn er meer vigjagen, waaronder “Kan het goed zijn om de belastingen achteraf te breken terwijl je de fatsoenlijke daad doet?” “Zijn schepen worden genoemd en de burger kan het moeilijker maken om het te maken.”Bovendien is het oordeel over en de reactie op cryptografische valuta zo jammer dat het een up-krant is die verbonden is met de wereld, en de prijs van cryptografische valuta is niet de prijs die onze mensen hebben gemaakt door speculatie, maar de prijs die door beleggers over de hele wereld is gemaakt. Het is ook een kwestie van het identificeren van de oorzaak en het voorbereiden van de tegenmaatregelen. “

Een petitie die zichzelf als een gewone werknemer in de dertig introduceerde, zei: “Als je op de verkeerde weg bent, moet je het je volwassenen leren, toch?Waarom zouden de Koreaanse jongeren in deze positie terechtkomen? “De petitie is nu in een dag na de opkomst van de petitie overeengekomen door 31.585 mensen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다