Sukar untuk bertolak ansur dengan tingkah laku ini sebagai jurulatih selepas perlawanan

Laporan tempatan melaporkan bahawa jurulatih kepala Tottenham Mourinho dari Liga Perdana Inggeris (EPL) Tottenham Spur akan menjadi sukar jika dia gagal memenangi kelayakan Liga Bola Sepak Eropah (UEFA) musim ini.

“Jika jurulatih Mourinho tidak memasuki empat teratas, kita perlu meletakkan tongkat Tottenham,” kata Daily Mail pada hari Selasa. “Kami berada di bawah tekanan akibat prestasi yang lembap baru-baru ini.”

Tottenham kalah 0-3 selepas perlawanan lanjutan pada pusingan kedua Liga Europa UEFA pada musim 2020-2021 menentang Dinamo Zagreb (Kroatia) pada 19hb.

Dia memenangi perlawanan pertama 2-0 dan suku akhir mungkin, tetapi dia dibebani dengan kekalahan yang mengejutkan dalam perlawanan kedua.

Dia kalah dua perlawanan berturut-turut selepas kekalahan Arsenal di London Utara. Malangnya, dia kehilangan kedua-dua perlawanan selepas dia cedera.

Tottenham telah mendapat perhatian kerana dia pernah memimpin pada separuh pertama musim ini, tetapi sejak itu, kedudukannya telah jatuh disebabkan oleh prestasi buruk, kini berada di kedudukan kelapan (menang 45). Ia adalah perbezaan enam mata dari tempat keempat Chelsea (kemenangan 51).

Di sini, apabila Liga Europa dihapuskan, suara kritikan terhadap Mourinho semakin meningkat.

Media berkata, “Jika Tottenham, yang telah dilanda secara kewangan selepas Korona 19, tidak dapat pergi ke Liga Juara-Juara musim depan, kemerosotan kewangan mungkin lebih besar,” katanya.

Di UK, beliau adalah pengganti jurulatih Mourinho, dan dia adalah jurulatih Julian Nagelsman dari Jerman Bundesliga Leipzig, pasukan Hwang Hee-chan.

Leipzig berada di kedudukan kedua dalam liga selepas Bayern Munich musim ini dan bersaing untuk kejohanan itu.

Tottenham akan bermain di Aston Villa pada jam 4:30 pagi pada 22, dan jika permainan ini kalah, mungkin akan meningkatkan tekanan keras Mourinho.
Shin Tae-yong, jurulatih pasukan bola sepak Indonesia, telah disahkan sebagai Korona 19.

Shin berkata dalam perbualan telefon dengan New Sis pada 20, “Pengarah baru akan dijangkiti Corona 19 dan dimasukkan ke hospital di Jakarta.”

Media Indonesia, India Sports, juga melaporkan bahawa jurulatih baru itu positif untuk Corona 19.

Shin telah mengalami gejala kecurigaan korona 19 akibat demam dan selera makan yang lembap selama dua minggu yang lalu, tetapi dia terus negatif dan positif pada hari itu.

Shin telah menjadi pasukan Olimpik Rio de Janeiro 2016 dan komander Piala Dunia Rusia 2018. Beliau telah mengetuai pasukan kebangsaan Indonesia sejak Disember 2019.

Jurulatih Korea, yang sebelum ini membantu Shin, juga dijangkiti Corona 19.

Jurulatih penjaga gol Yoo Jae-hoon, jurulatih kanan Kim Hae-woon, dan jurulatih 해외스포츠중계 fizikal Lee Jae-hong telah disahkan awal bulan ini.

Di samping itu, jurulatih dan atlet Indonesia dilaporkan mempunyai beberapa pengesahan.

Shin tidak mempunyai gejala yang serius, tetapi dia mempunyai beberapa penyakit asas dan akan dimasukkan ke hospital di Hospital Jakarta. Shin berkata, “Kami terus berhubung dengan tempatan.”
Peter Schmickel, yang bermain di Manchester United, membuat langkah selepas perlawanan José Mourinho.

Tottenham Spur kalah 0-3 kepada Dinamo Zagreb dalam pusingan kedua Liga Europa (UEL) Liga Europa (UEFA) pada musim 2020-21 di Stadion Maximir di Zagreb, Croatia pada jam 2:55 pagi (waktu Korea). Tottenham, yang memenangi 2-0 dalam perlawanan pertama, akhirnya kecewa dengan skor keseluruhan 2-3.

“Saya kecewa dengan perbezaan antara kami dan lawan kami,” kata Mourinho selepas perlawanan. Sayang sekali, pasukan ini tidak dapat membawa asas-asas bola sepak, asas kehidupan, menghormati pekerjaan kami dan menumpukan segala-galanya. “Saya telah mengalami kecederaan besar hanya kerana pasukan telah menunjukkan,” katanya.

Mourinho juga memuji Zagreb dengan baik, yang berkata, “Zagreb mempunyai banyak harapan dan bermain. Saya mahu memanggil ini sebagai pro-kesedaran. “Kerana kesedaran profesional dibuat dengan sikap,” tambahnya. “Khususnya, bilik loker Zagreb telah dikunjungi dan dirayakan melalui SNS untuk meraikan kemenangan.

“Saya fikir Mourinho harus menjadi bilik loker pasukannya dan jika pengurus melakukannya, ia harus pergi secara peribadi,” kata Peter Schmickel, penjaga gol legenda Manchester United. Ia seolah-olah saya sedar SNS dan sengaja melakukan perkara sedemikian. “

“Saya fikir jurulatih March Mourinho cuba menafikan realiti, dan saya perlu menekankan bahawa dia telah bercakap dengan pemainnya tentang permainan dan mempunyai akibat yang tidak dapat diterima.Alex Ferguson tidak akan melakukannya, pertama sekali, dia akan melakukan apa yang perlu dilakukan oleh pasukannya dan kemudian menghormati lawannya.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다