Ik weet niet of je naar de Zwitserse horlogemarkt kijkt

We maken ons allemaal zorgen over Corona’s commotie! Ik hoop dat je deze tijd van het jaar oplettend bent voor de gezondheidszorg.

Als u uitgaat, draag dan een masker en veeg uw handen meer dan 20 seconden na het uitgaan.

Dit is een Hubblet-product. Een van de meest representatieve producten van Hubbleut, het Big Bang-product, is een horloge dat we zullen introduceren.

Het is een beperkte editie van Unico So Blue, een polskunstwerk.

Zodra we dit merk, de Weeblo, Hubblot, introduceren, gebruiken we een verscheidenheid aan materialen.

Het is geliefd bij velen met een speciale sfeer en een nieuw ontwerp; het wordt de klok van de koning genoemd met een indrukwekkend merk met een luxe en luxe detail.

Het product van vandaag is ook gemaakt in de beperkte editie van het WK, met een gepolijste rozenkoffer met luxe olie en matten en de vlaggen van verschillende landen in een binnenbessel.

Ik laat je heel speciale en prachtige details zien, en het is een favoriet omdat ik echt van voetbal hou, en als ik het zie, komt de vlag van het land dat goed voetbalt uit de binnenste Besel.

Een beetje arm land lijkt binnen te zijn.

Natuurlijk is de geheime hand vanwege de Japanse vlag de detail van de vorm van een voetbal en de White Index Detail.

En met uitzondering van de wijzerplaatdetails, zijn de andere delen van de wereld identiek aan de algemene backbang-collectie met zes schroefdetails en een voorsprong van drie uur in Besel.

Het geïntegreerde Rug-ontwerp is een indrukwekkende Big Bang-collectie, ontworpen om nieuwe Rug-details toe te passen om de riem gemakkelijker en gemakkelijker te degraderen.

Hoewel het niet een goed poëtisch karakter heeft, is het beperkt tot 500 stukjes en heeft het een zeer kleine waarde.

De luxe goud is een geweldig product, met een goede koffermaat.

Ik zou graag meer mannen willen geven die meer producten van mannelijke grootte willen hebben, een product dat beter geschikt is voor comfortabele kleding, maar het is een zeer luxe product.

Het is goed om een ​​paklook met een puntklok te passen; de backcase is een backcase-type, 레플리카 dat duidelijk de gedetailleerde handmatige beweging van de Bluelimited Edition-collectie waarneemt.

De riem is een rubberen streep die symbool staat voor de wiblow, die in de vorm van een verticale streep wordt geprint en een meer sportieve zintuigen uitdrukt.

Het is uitgerust met debuggles, waardoor het gemakkelijker is om te dragen en op te stijgen, waardoor de rubberen streep zacht en flexibel bloed krijgt, met name wanneer het wordt gedragen.

Het is een bevredigende kleding. Ik wil een speciale tijdsbeurt voor voetbalfans. Ik heb het in Hong Kong gekocht. Het duurde drie weken om te bezorgen.

Tot nu toe is het de speciale Time-Piste Unico Award Blue Review van Wang’s Clock Weeblo. Dank je!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다