Hij heeft een blauw bad voor me.

Hallo! Ik voel me deze week echt lang, omdat het vorige week vakantie is, maar het is een weekend dat ik een dag heb gewacht om te stikken!Ik dacht dat het deze week erg lang zou zijn, dus ik kreeg een massage. Ik denk dat ik de volgende dag een massage krijg en ik voel me beter in mijn werk en mijn tent. Ik denk dat deze massagewinkel echt een haling is, dus ik denk dat je het leuk vindt als je het krijgt, dus ik heb de late jaren van de Mapo Aroma Massage Shop.

De sneeuwwinkel die ik bezocht, ligt op een minuut lopen van het station van Gongdeok, en als je met de metro komt, kun je het vinden omdat het precies voor het station ligt. Ik ging met de auto en in de Aroma Massage Shop was het gratis parkeren mogelijk, zodat ik het gemakkelijk kon bezoeken zonder het ongemak te ervaren.

De verkooptijd van de Mapo Massage Shop liep van 10.00 uur tot 5.00 uur. Als je mobiele telefoon uit is, zou je het leuk vinden om te zien dat je een willekeurige vakantie hebt. Bovendien wordt uw reservering automatisch geannuleerd bij overschrijding van meer dan 10 minuten, dus als u wijzigingen hebt, moet u van tevoren contact opnemen!

De Aroma Massage Shop voelde zich modern, niet in een massagewinkel, maar in een café. Het is een grote, kleine pot die overal een stijve interieur kan oproepen, en het is niet zoals de massagewinkel die ik denk dat het is. Ze zeggen dat er meestal jonge gasten zijn. Ik dacht dat ik wist waarom.

Hij gaf me een goede wellcomety. Ik gaf hem een ​​warme citroengrass, en ik voelde me een beetje helder in mijn hoofd, met een frisse smaak en een koud weer op de dag dat ik de Mapo Aroma Massage Shop bezocht. Het was een dag dat ik een beetje buiten was, maar ik had een sterke wind om te steken, dus het was leuker om een ​​warme kop thee te hebben dan ooit tevoren.

Ik heb een thee en ik heb een beetje gevraagd, omdat er zo vreemd genoeg geen gasten zijn, en de Marpo Massage Shop zegt dat ze een reservering hebben om de gasten te overlappen vanwege Corona. Het is waar dat je je zorgen moet maken over de bestrijding, maar het is ook erg zenuwachtig om iemand anders te ontmoeten. Ik voelde me alleen en voelde me comfortabel en comfortabel, omdat ik niet overlappend was.

Ik heb een programma-uitleg gehoord om de leiding te nemen die ik deze keer krijg tijdens het eten van thee en snacks. Het bestond uit 90 minuten > 100.000 gewonnen, Romiromi Telegraph Care 60 minuten > 100.000 gewonnen, 90 minuten > 130.000 gewonnen. De Mapo Aroma massagewinkel was ook een plek om te wassen. Inkomende 70.000 gewonnen, tussentijdse 90.000 gewonnen, luxe 110.000 gewonnen, en een pakket A (Swedish Terrapi 60 min + wassen in de eerste helft) voor een gedeelde was en massage, 140.000 gewonnen, pakket B (Wedish Terrapi 60 min + wassen in de tweede helft) 160.000 gewonnen, pakket C (Swedish Terrapi 60 min + wassen) 180.000 gewonnen. Er was ook een samenstelling.

Ik heb periodiek waxen, maar ik heb nog geen cyclus, dus ik heb besloten om deze keer geen was te nemen, en dit is ook bekend om de Marpo Swedish Massage Shop, dus ik koos voor een Swedish Course. Ik heb een goede vaardigheid. Ik heb een hand die een kruit is. Ik heb al een cursus gepland.

Ik kwam even langs in de badkamer voordat ik naar de kleedkamer ging. De badkamer in de Aroma Massage Shop was erg schoon. De interieur was netjes. Ik vond het geweldig dat het een perfecte plek was, een plek die ik niet kon missen.
Er waren nette schoongemaakte truien op maat. De Marpo Massage-winkels zijn niet aan de wasmachines overgelaten, maar ze zijn zelf schoongemaakt en steriel. Ik geloof dat het een plek is waar ik veel om geef om schoonheid. Het was een perfecte plek om mijn spullen te houden met een rockerruimte.

Ik wilde snel een belediging, dus ik kleedde me in een lichte truienpak en rende meteen weg, en ik had snacks, drankjes en thee voor je klaar om te eten in een belediging. Ik wist niet wat ik leuk zou vinden, dus ik voelde dat ik klaar was. Ik was een beetje onder de indruk van de sensatie van de 부천건마 Mapo Aroma Massage Shop.

Eerst waste de Mapo Koreaans-massagemanager zijn voeten schoon en het spijt me dat ik niet kon kietelen, dus ik kon het niet weten. Ik kon het gemakkelijk vinden om te zien dat je een lichte glimlach had die me vertelde dat het goed was.

Hij heeft een blauw bad voor me. Ik voelde me gerustgesteld in de geur die elke keer als ik mijn voeten zwaaide. Ik kon de stress en de angsten die ik had gehad even wegleggen en genieten van een ontspannen bevrediging in de Aroma Massage Shop.

Ik kwam naar de kamer na het been en de kamer was warm en hard, en er waren airconditioning in de Mapo Massage-winkel, en het was perfect voor mij om te verwarmen en veel cognitieve kou te nemen.
Hij begon met een lichte, lichte, hoofdhuidmassage, en hij was een goede man die zijn bloed goed kende, dus hij was cool in elke print. Ik voelde me alsof mijn hoofd helder werd en ik stress kreeg.
Het gebruikelijke nekgedeelte was erg ongemakkelijk, maar de maffiamanager van Marpo Aroma heeft het intensief geregeld. In het begin was het te ziek om te slapen, maar hoe meer ik de zorg kreeg, hoe beter ik me voelde.

Ik had een aromamassage die 90 minuten lang zo kort kon voelen, dat ik altijd het gevoel had dat ik me heen en weer draaide, en ik liet hem zo snel los als toen. Ik voelde de kracht van de Mapo Massage-manager.

De Aroma Massage Shop heeft een hele douche en is comfortabel onder de douche.
Ik voelde me zo comfortabel als ik klaar was met een warme auto na de administratie, en als je een gepolijste massage wilt, waarom ga je dan niet naar de Mapo Aroma Massage Shop?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다